A POLARIS korong Georges Lakhovsky és Nikola Tesla, zseniális tudósok kutatásainak az eredménye.

Ma már kétségbevonhatatlanul tudjuk, hogy elektromágneses természetű élőlények vagyunk. Ezt mindenki megtapasztalhatja személyesen is a POLARIS használatával, akár érti annak működési elvét, akár nem.

A betegségek fizikai szinten jelennek meg, általában azt követően, hogy a szervezetünk energiaszintje lecsökken, vagy zavar (blokk) keletkezik az energia áramlásában.

A POLARIS alkalmazható a test energiaközpontjainak (csakráinak) töltésére, melyek az elhelyezkedésük alapján hozzájuk rendelt szerveink energiaellátásáért felelnek. Közvetlenül a beteg vagy problémás területekre helyezve is használható.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: a POLARIS használata az alábbi hatást válthatja ki a test egyes területein: felerősödő fájás, égető érzés, tépő, nyomó, átforrósodó vagy csípő érzés, felerősödő bélműködés stb.  A rosszabb egészségügyi állapotú személyek erőteljesebben tapasztalhatják meg ezeket a kellemetlen hatásokat.

Mindez ne ijesszen el senkit, mert ezek a tünetek csupán azt jelzik, hogy az adott területen rendellenesség van, és a szervezet megkezdte annak rendezését. Ezek a szimptómák a használat folyamán minden egyes nappal csökkenni fognak, míg teljesen meg nem szűnnek. Vagyis amíg azadott területen az akadályok teljesen el nem hárulnak, és a szervezet meg nem tisztul az összegyűlt méreganyagoktól.

A POLARIS-t 5-10 percig használja az 1-5. csakrára, de a 6-os és a 7-es csakrákra (a fej területén) csak 2-3 percre, az idősebb személyeknél még ennél rövidebb idő is elegendő. Egy alkalommal akár az összes csakrát is kezelheti. Lokálisan, vagyis az energiaközpontokon kívüli

területeken, pl. fájó ízületek, gerinc stb. hosszabb ideig is alkalmazhatja, 10-20 percig, naponta 2-3 alkalommal. Az alkalmazás előtt és után igyon meg egy-egy pohár vizet a méregtelenítés elősegítésére. Legjobb reggel használni a korongot, mert este elalhat a felhelyezett koronggal a testén. Találja meg a legkedvezőbb egyéni mértéket önmaga számára. A korongot használhatja a

ruházaton keresztül is, az ugyanolyan hatékony, mint közvetlenül a bőrre helyezve. Egy kezelés folyamán több pontot is kezelhet. A korong a kristályokkal ellentétben nem gyűjt magába semmilyen energiát, hatása viszont korlátlan ideig megmarad. Mindenki használhatja a családban,

még a házi kedvencek és a növények is. Ez utóbbiak estében helyezze a korongot a virágcserép alá vagy közvetlenül a virágra, és figyelje a hatását.

Minden egyéb, a használati útmutatóban leírtaktól eltérő használati módot kizárólag a saját felelősségére alkalmazhat!

1.CSAKRA Fekvő helyzetben helyezze a korongot a gátra, a lába közé, higiéniai okokból a ruhán keresztül, úgy, hogy a gyűrűk a test felé legyenek fordítva. A másik lehetőség, hogy ráül a korongra.

Alkalmazási területek: minden anális fertőzés, a külső nemi szervek irritációja, menstruációs zavarok, hüvelyi viszketés (pruritus), hüvelygyulladás (vaginitis), a szeméremtest gyulladása (vulvitis), húgyúti gyulladás (uritritis), aranyér, a hímvessző fájdalma, merevedési zavar, a dülmirigy (prosztata) megnagyobbodása.

2. CSAKRA. Helyezze a korongot az alhasi részre, közvetlenül a szeméremcsontra, a húgyhólyag feletti területre. Ez egy nagyon fontos nőgyógyászati pont.

Alkalmazási területek: minden menstruációs zavar, a hüvely és a szeméremtest gyulladása (vaginitis, vulvitis), hüvelyi viszketés, férfi és női meddőség, vizelési problémák, húgyúti fertőzés, inkontinencia és éjszakai vizelés, a dülmirigy (prosztata) megnagyobbodása, merevedési zavar,

puffadás, székrekedés, hasmenés, funkcionális emésztőszervi betegségek, görcsök, veseproblémák, derékfájás (lumbágó), általános gyengeség.

3.CSAKRA. Helyezze a korongot a gyomor fölé, a bordaívek alá.

Alkalmazási területek: minden emésztési és gyomorprobléma, gyomorfájdalom, gyomor- és nyombélfekély, hányinger, emésztési gondok, haspuffadás (meteorit), fejfájás, álmatlanság, szívdobogás, magas vérnyomás, depresszió, nyugtalanság.

4. CSAKRA. Helyezze a korongot a mellcsont közepére.

Alkalmazási területek: hörghurut (bronchitis), asztma, köhögés, szívproblémák, mellkasi fájdalom, szívdobogás, mellfájdalom, nyugtalanság.

5. CSAKRA. Helyezze a korongot a nyak alsó részére, a mellcsont feletti mélyedéshez.

Alkalmazási területek: pajzsmirigygyulladás (tireoiditis), a pajzsmirigy elégtelen működése (hipotireózis), Hashimoto-tireoiditisz és minden egyéb pajzsmirigy-rendellenesség, asztma bronchiále, hörghurut (bronchitis), szájüregi, fog- és fogínyproblémák, torok- és mandulagyulladás, stroke.

A pajzsmirigyet a szervezet karmesterének is nevezik. Amikor zavar keletkezik a működésében, akkor a szervek leállása, korai öregedés és egyéb egészségügyi problémák jelentkeznek. Ennek a pontnak a kötelező kezelésére 5-10 percet szánjunk az általános egészség és a fiatalos megjelenés megőrzésére, meghosszabbítására.

6.CSAKRA. Helyezze a korongot a homloka közepére 2-3 percen keresztül, idősebb személyek esetén akár rövidebb idő is elegendő lehet.

Alkalmazási területek: fejfájás, látászavar, hallászavar, arc- és homloküreg-gyulladás (sinusitis), szédülés.

7. CSAKRA. Helyezze a korongot a feje tetejére, a füleket összekötő vonalra 2-3 percen keresztül, idősebb személyek esetén akár rövidebb idő is elegendő lehet.

Alkalmazási területek: fontos pont az idegi problémákra, álmatlanságra, minden agyi zavar, fejfájás, stroke, görcs (spasmus), ízületi mozgásbeszűkülés esetén

Túlsúly esetén a korongot helyezze naponta 5-10 percre a has közepére, a köldök és a mellcsont közé, majd az 5. csakrára, így serkentve a pajzsmirigyet, ami felgyorsítja az anyagcserét és szabályozza a túlsúlyt.

Rossz vérkeringés, kihűlt lábak esetén helyezze a POLARIS korongot a padlóra, majd ülő helyzetben tegye 10-15 percre az egyik, majd a másik talpa alá.

A korongot akár magával is viheti, vagy tartsa abban a helyiségben, ahol a legtöbbet tartózkodik, mert a korong megtisztítja a környezetét is a negatív energiáktól.

POLARIS - kiegészítő információ a felhasználáshoz

Ne távolítsa el a címkéket, ezek nem befolyásolják a korong működését.

A korong hatékonysága a védőlakk sérülése vagy lepergése esetén sem csökken. A POLARIS korongot legjobb reggel használni, amikor kipihent, és jobban érzékeli a hatását. Bár mindkét oldala hatékony, de inkább a színes, gyűrűs oldalát fordítsa a test felé. A ruházat nem csökkenti a hatását. Az első 5-10 napban kezelje az összes csakrát naponta, később heti 2-3 alkalommal is elegendő.A problémás energiazónákat és központokat (csakrákat) kezelje mindaddig naponta, míg a problémák meg nem szűnnek. A szervezet energiájának feltöltése után már nem fog olyan erőteljes reakciókat tapasztalni, mint a feltöltődési időszakban, mivel energiacsatornái már megtisztultak, szervezete már feltöltődött.

A POLARIS korongot elegendő csakránként naponta egyszer 5-10 percig alkalmazni egy-egy kezelés alkalmával. A többi energiaközpontokon kívüli helyen (a fájdalmas pontokon, ízületeken stb.) használja szükség szerint naponta 2-3 alkalommal 10-20 percig.

A POLARIS segítségével naponta adagoljon életenergiát a szervezetébe, amely a sejtek, valamint a szervek alapvető üzemanyaga. Így hosszú és egészséges életre számíthat.

Többszörösen felgyorsítja a műtéti sebek, illetve a csonttörések gyógyulását. Lévén, hogy természetes bioenergiáról van szó, implantátumokkal, fémprotézisekkel rendelkező személyek is használhatják. Úgyszintén nincs kihatással bármiféle orvosi kezelésre sem.

Gyorsan semlegesíthető a stressz, ha a tenyerét a POLARIS korongra fekteti vagy az összerakott tenyerei közé helyezi néhány percre, annyi ideig, ameddig jólesik. Rövid időn belül megérzi majd a nyugtató hatását. Ugyanez az effektus érhető el, ha a POLARIS korongot a 3. csakrára tesszük, a gyomor feleltti részre, vagy a 4. csakrára, a mellcsont közepére. Mivel az egész testünk a tenyerekre, a talpakra, valamint a fülkagylókra is ki van vetítve, a szervek működésének a serkentése és gyors harmonizációja rövid idő alatt is elérhető a POLARIS korong néhány percre való elhelyezésével ezekre a régiókra.

Egyszerű mód a szervezetünk mindennapi energiadúsítására, valamint az egészségünk erősítésére az, hogy az 1. csakrát napi 1-2 alkalommal 10-15 percig kezeljük. Rá is ülhetünk a POLARIS korongra, amikor csak óhajtjuk. Tehetjük ezt otthonunkban, munkahelyünkön vagy bármely más megfelelő helyen.

Mivel az esti órákban általában fáradtak vagyunk és csökken a koncentrációnk, ilyenkor nem ajánlott a korong használata, csak ha feltétlenül szükséges. Este előfordulhat, hogy elalszunk a kezelés közben a koronggal a testünkön, ami nem kívánatos, mert túladagolásból fakadó tünetek, reakciók léphetnek fel. Ha ez mégis megtörténne Önnel (remegést, szédülést tapasztal), tusoljon le naponta néhányszor langyos vízzel, bőségesen igyon vizet, valamint néhány napra szakítsa meg a kezeléseket. A kezelés ideális időtartama az útmutatóban részletesen meg van adva, a korong ettől eltérő használata csak saját felelőségre történhet. Amennyiben megterhelőnek érzi a kezelést, csökkentse annak időtartamát vagy szüneteltesse a kezeléseket néhány napig. Az idősebb és a rosszabb egészségi állapotú személyek egy nagyon rövid kezeléssel kezdjenek (mindössze 2-3 perc csakránként), mert az ő szervezetük nem képes magasabb energiamennyiség áramoltatására. Éjszaka a korongot ne tartsa az ágyban vagy a párna alatt, hanem az ágy közelében vagy mellette. Legmegfelelőbb az 1 méteres távolság! A korong használatának a legjobb módját Ön fogja kitapasztalni. Ahogy mindannyiunknak más és más az ideális mennyiségű élelem, ugyanúgy igaz ez az energiára is. A túlzás egyik esetben sem jár haszonnal. Ahogyan tudjuk, hogy a napfény és a napozás mennyire hasznos és jótékony a szervezetünkre nézve, úgy azt is ismerjük, milyen az, amikor túlzásba visszük a napozást. A szervezetünket nem szabad feleslegesen terhelni energiával sem, mivel gyors felépülésre sajnos nincs lehetőség. Nem szabad tehát sietni, ehelyett türelmesen és mértékkel tápláljuk energiával a sejtjeinket, illetve teljes szervezetünket, így segítve a teljesen természetes kiteljesedést.

Dr Dino Tomić