A POLARIS egy egyedülálló eszköz, melynek segítségével megismerheti önmaga valódi energetikai tulajdonságait. Használata során ámulatba ejtő dolgokat fedezhet fel, miközben új ismeretekkel gazdagodik az életerőről és annak lenyűgöző pozitív hatásáról az élet és egészség minden vetületére.

A lemezen található gyűrűk képesek fogadni és kisugározni az energiát, miközben többszörösen felerősítik azt. A POLARIS 7 gyűrűje tökéletes összhangban van az emberi szervezet 7 energiaközpontjával (csakrákkal), segítik elérni a tökéletes harmóniát az energiamezőnkben (auránkban), amely egészségi állapotunkat is tükrözi. A gyűrűk az aranymetszés elve szerint vannak elhelyezve, amely a természet legtökéletesebb összhangját jelenti.

Az életerő körülvesz bennünket.

A POLARIS-szal a kezében kiválóan kezelheti önmagát minden előképzettség nélkül.

A POLARIS többszörösen felerősíti az életerő (bioenergia) áramlását a szervezetünkben, ezzel arra ösztönözve azt, hogy testünk önmagát természetes módon erősítse meg, ami a teljes egészséghez való visszatérés egyetlen lehetséges módja. Testünk lényegében rendelkezik valamennyi gyógyító folyamattal és természetes gyógyszerrel, amelyek hibátlanul hatnak, és nem is lehet őket túladagolni.

A gond mindig akkor jelentkezik, ha a szervezetünkben lecsökken az energiaszint, vagy gond jelentkezik az energia áramlásában, amit a POLARIS hatékonyan pótol és kezel.

A POLARIS használata rendkívül széleskörű: jól bevált valamennyi féle fájdalom, a fájó gerinc és ízületek, a rossz vérkeringés, a hideg végtagok, a nőgyógyászati és urológiai gondok, a PMS és a változókor okozta gondok, a csökkenő szexuális vágy és potenciazavarok, a meddőség, az aranyér, a székrekedés és emésztési gondok, a túlsúly, a tüdő- és szívbajok, a pajzsmirigy és homloküreg-gondok, a fejfájás, az álmatlanság, a rossz közérzet és még sok minden más esetében.

Egyre több pozitív visszajelzést kapunk a felhasználóinktól, úgy a hétköznapi emberektől, mint orvosoktól is.

A POLARIS rövid időn belül visszahozza életörömét.

Fontos kiemelni, hogy amennyiben egy helyiségben van vele (a nappaliban, a hálószobában, vagy a munkahelyén), a POLARIS megtisztítja környezetét a káros elektromágneses sugárzásoktól, sőt mások negatív energiájától is. A POLARIS az életerő végtelen forrása. Figyelje csak meg családja, lakótársai, valamint a kollégái kedvét azokban a helyiségekben ahol POLARIS is található. Kellemes meglepetés éri majd. Hordhatja a táskájában (a mobiltelefon vagy más elektromos berendezés nincs kihatással rá), így, ha szükség mutatkozik rá, kezelheti teste bármely pontját, megteheti ezt bárhol és másnak is segíthet. Repülőgépre is felvihető.

Helyezze a polarizáló korongot a fájó pontra vagy a napfonat csakrára (más néven solar plexus-ra, ez a harmadik csakra pontosan a köldök felett, ezért sokszor köldökcsakrának is nevezik), és máris észlelni fogja a változást. Sokszor azonban a fájdalom felerősödik, mielőtt teljesen megszűnne. Amikor a napfonat csakrára helyezi a POLARIS-t, teljesen ellazítja majd Önt.

Ha nyugtalanul alszik, tartsa a korongot az ágya közelében, és tapasztalni fogja az álom minőségének javulását.

Kövesse megérzéseit, és kísérletezzen kedvére.

A gyermekek és az állatok ösztönösen érzékelik a pozitív energiát, és sokszor nem fogják majd megengedni, hogy elvegye tőlük a korongot.

Öntözze a növényeit azzal a vízzel, melyet fél óráig a polarizáló korongon tartott, vagy helyezze a korongot közvetlenül a növényre vagy a növény cserepe alá, hogy kihasználhassa energiáját.

A jobb oldali képen látható búza POLARIS koronggal volt kezelve. Egyértelmű, hogy a jobb oldalon lévő növény, amely alá a korongot tettük, 30 százalékkal nagyobb, levelei hosszabbak, dúsabbak, a másiké pedig hajlottak és rövidebbek.

Helyezzen egy kristályt (lehetőleg hegyi kristályt) a korongra, legyen ez egy valódi energiaforrás abban a helyiségben, ahol tartózkodik.

Amennyiben a POLARIS korongot egy élelmiszert tartalmazó tál alá helyezi, főleg, ha gyárilag feldolgozott ételről van szó, rögtön ízletesebbé és emészthetőbbé válik.

A POLARIS széles sávú frekvenciát sugároz, amely még a gyakran rossz illatú csapvíz ízét is feljavítja, jobbá, energiadúsabbá teszi.

Egy kancsó vizet is a korongra tehetünk. Már 30 perc múlva a leghatékonyabb energetizáló ital áll majd előttünk. A holt víz helyett, élő, struktúrált, kellemesebb ízű vizet fogyaszt majd. Tiszta, nélkülözhetetlen energiát visz be a szervezetébe.

A korongnak nincs saját sugárzása vagy mágnesessége. A körgyűrűk antennák egy különleges ötvözetből készültek, amelyek egyszerűen felerősítik, polarizálják és irányítják az áramló energiát, ami körülöttünk mindenhol megtalálható. A korong korlátlan élettartamú, és nem igényel semmilyen karbantartást. Ugye milyen jó tudni, hogy semmi sem lehetetlen? Hiszen a jövő már megkezdődött!

http://www.polariskorong.hu/

Dr Dino Tomić