Nagyrédei tapasztalatok a Polaris korong használatával kapcsolatban

 

“Többször sikerült mostanában vágási sérülést szereznem, legutóbb egy éles késbe kaptam bele. A korongot a vérző sebre tettem, és azt tapasztaltam, hogy kb. 10 perc elteltével a vérzés elállt, a vágott seb nem fájt, nem volt érzékeny.” (B.A)

“Régebben többször szenvedtem forgószédüléstől. Most – több év tünetmentes időszak után – újra jelentkeztek a szédülés kezdeti jelei. Rögtön a fejtetőre, majd a homlokomra, tarkómra tettem a korongot 10-10 percre. A szédülésem elmúlt.” (M-né D.É.)

“Egyik este későre maradt a vacsorázásom. 9 óra után hagymát, paprikát sütöttem, erre tojást. Jó ettem belőle, még desszertként egy jókora csokoládé is lecsúszott utána. Nem kell mondanom, lefekvés után csak forgolódtam, nem tudtam a telítettség érzet miatt aludni. A korongot vettem elő, a gyomromon tartottam kb. húsz percig, minden rossz érzetem elmúlt.” (H. A.-né)

“Kerti munka során a hát és derékizmaimat úgy megerőltettem, hogy kiegyenesedni nem tudtam. Iszonyatos fájdalmat éreztem, már a mentőt akarták hozzám hívni.  Egyik munkatásam ajánlotta, hogy tegyem a POLARIS korongját a fájó hátamra. Ha nem velem történik, nem hittem volna el, de elmúlt a nagy fájdalmam, ki tudtam egyenesedni, és még dolgozni is tudtam utána.” (K.T.-né)

“Édesanyámnak állandó, erős térdfájása volt. Kölcsönadtam neki a korongot, amit először hitetlenkedve fogadott. De a kezelés eredménye meggyőzte, hiszen azóta nem kell gyógyszert szednie.” (K. T.-né)

“Fogorvos vagyok, rendeléseim alatt – valószínűleg a megfelelési kényszer miatt –  rendszerint magas vérnyomással küzdök. Egyszer véletlenül a köpenyem zsebében maradtak a korongjaim, merthogy nekem kettő van. Néhány nap után azt tapasztaltam, hogy nyugodtabb vagyok, a vérnyomásom beállt normál értékre.” (Dr. L.A.)

“Édesanyám szívbeteg, 9 féle gyógyszert szedett. Egy hónapos koronghasználat után a kontroll-vizsgálaton a kardiológus orvos nem akart hinni a szemének: a szív hajszálereiben beindult a keringés. Emellett a korábbi fulladásos tünetei is elmúltak. Korábban még az utcáig sem jutott el. Édesapám is használta a korongot, neki az aranyerét szüntette meg.” (M.T.-né)

“Pedagógus vagyok, a tanévzáró értekezlet elején (valószínűleg a reggel használt krémem okozta allergia következtében) égett az arcom, húzódott a bőröm, vörös szederjes volt a felszíne. Vizes borogatással próbáltam  enyhíteni a kellemetlen érzést. A kolléganőim, látva a kínlódásomat, ketten is ideadták a korongjukat, amit én kicsit kételkedve, de ráraktam az arcomra.  Az értekezlet végére már enyhültek a tünetek, másnap reggelre pedig teljesen megszűntek.” (Cs.-né I.I.)

“Egyszer leparkolva az autómmal, a földön egy élettelennek látszó, de még pihegő kismadarat találtam. Felvettem, betettem a stiglincet az autóba a POLARIS korongomra. Kis idő múlva, miután elintéztem a dolgomat, az ablakon benézve azt láttam, hogy az ajtónál kucorog a madár. Az ajtó nyílásával egyidőben kirepült, egyenesen a nyárfa tetejére. Számomra ez maga volt a csoda!” (V.J.)

“Gyöngyösön az úttest szélén észrevettem egy feketerigót, ami rendellenes módon csipkedte magát, rázta a fejét, tátogott.Nem riadt meg a közeledtemre, így meg tudtam fogni. Akkor láttam, hogy belül véres a nyelve. Állatbarát lévén, rögtön az autó csomagtartójában a nálam lévő két koronggal elkezdtem kezelni. Az egyiket alátettem, a másikat fölé tartottam. Fél óra  eltelteltével erőre kapott és felrepült a háztetőre.” (V.J.)

“Családi nyaralás előtt pár nappal a vejem bárányhimlős lett. Úgy nézett ki, hogy nem tudunk elutazni Horvátországba. Odaadtam neki a korongomat, azzal minden nap végigkezelte a csakrákat. Olyan sikeres volt a kezelés, hogy néhány napos késéssel ugyan, de el tudtunk utazni az előre lefoglalt nyaralásunkra.” (H.S.-né)

Anton Rizman (Ljubljana – Emona)
Tisztelt Dr Dino Tomić Úr! Áldja meg az Isten Önt és a POLARIS-t! Két hete használom, és már jelentősen csökkentek a prosztatanagyobbodás tünetei.
A legjobbakat kívánom!

Ljubica Krna (Erdővég)
Három évig gyötört nyilaló fájdalom a fejtetőtől 2 centiméterrel balra. Minden létező kivizsgáláson átestem, semmit nem állapítottak meg, az orvosságok pedig alig hatottak. 2-3 percig használtam a POLARIS korongot az adott helyen. A fájdalom teljesen megszűnt!
Üdvözlöm és nagyon szépen köszönöm!

Javorka Radović (Belgrád)
Tisztelt dr Tomić! Végtelenül hálás vagyok Önnek, hogy a POLARIS segítségével megszabadultam az ízületi fájdalmaktól!

Svetlana Kokotović (Šabac)
Majdnem egy éve használom az Ön korongját, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Gyakran voltak húgyhólyaggyulladással járó gondjaim, de amióta használom a POLARIS-t, azóta nem. Köszönöm, hogy megmentett a több éve tartó kínoktól!

Jasna Radanović (Linz)
Tisztelt dr Tomić! A pajzsmirigyem kezelése kapcsán jelentkezek. A POLARIS korongnak köszönve az orvosom 125 –ről 100 milligrammra csökkentette az orvosságadagot. Ez óriási siker! Folytatom a POLARIS-os kezelést!
Üdvözölöm Linzből!

Darinka Viher (Szlovénia)
Nagyon szépen köszönöm dr Tomić! A POLARIS-nál semmi sem jobb! El kell mondanom, hogy két hónap használat után sikerült rendezni az inkontinenciás zavaraimat.
Szép napot kívánok!

Snežana Korlin (Zágráb)
Tisztelt dr. Dino Tomić! Az ön POLARIS korongjának köszönve, fél év alatt, 30-ról 3-ra csökkent a TSH-értékem. Hálás vagyok az eszközért, hibátlanul működik! Köszönöm!

Emina Dujmović (Toronto, Kanada)
Kedves doktor Úr! Mikor jön ismét Torontóba? Nem szeretném ismét elszalasztani az alkalmat, hogy megismerjem. A POLARIS korongot az egész családom használja. El kell mondanom, hogy varázsereje van! Üdvözlöm!

Jan Erik Sigdell (Stockholm, Svédország)
A korongot a feleségem vásárolta meg, nekem kételyeim voltak vele kapcsolatban. Szívritmus zavaraim voltak, néhány nappal később pedig elektrokardioverzióra kellett volna mennem a kezelőorvosomhoz. A feleségem az ötödik csakrámra helyezte a korongot, a ritmuszavar pedig megszűnt. Ő is jobban alszik, amióta a párnája mellé helyezi a POLARIS-t. Tovább fogunk vele kísérletezni. Köszönöm!

D. Imréné levele

“Tisztelt POLARIS Kft! Vásároltam Önöktől 2 db Polaris-korongot. Egyiket a lányomnak adtam, mert migrénes fejfájásai szoktak lenni. Én 77 éves elmúltam és néha ez, az előfordul. Történetesen kb 2 hete minden reggel gyomorfájással ébredtem. Gondoltam mielőtt gyógyszerezném magam, megpróbálom.
A herbáció újság 2017/2. számában olvastam a POLARIS korongról és hatásairól. Mindjárt eldöntöttem, hogy megrendelem. Így jutottam a koronghoz. Úgy gondolom, hogy nekem is meg kell osztanom Önökkel a korong áldásos hatásával kapcsolatos tapasztalataimat.
1. Részemről is hihetetlen a gyomorfájásom teljesen elmúlt. Már az első használatkor megszűnt.
2. Kertes házban lakom és néha egy kicsit túlhajtom magam és a bal csípőmben a forgóm fájni szokott. Felraktam a korongot ( a nadrág derekába ) és ott tartottam egy ideig. Szerintem lehetett kb 20 perc, fél óra. A fájás elmúlt.
3. Amióta használom, az éjszakai felébredéseim után szépen visszaalszom. Valóban igaz, hogy pihentebben is ébredek.
4. A legfiatalabb unokámnak az édesanyja ( a lányom) odaadta a POLARIS korongot az érettségire való felkészüléshez. Valószínűleg a korong is használt, mert megköszönték hogy kapták. (az érettségi jelesre sikerült).
5. A lányomnak meghúzódott a nyaka. Eljöttek hozzám, mondta, hogy előtte rátette a korongot, de semmi eredmény. Itt beszélgettünk egy ideig, egyszer csak azt mondta, “jé, elmúlt!”.
Most azért kértem, illetve rendeltem még belőle mert a családomat is szeretném ellátni a koronggal. Tudom, hogy mindig fáradtak.
Eddigi tapasztalataink alapján jónak érzem a hatását. Köszönöm Önöknek és minden jót kívánok, hogy sokakhoz eljuttathassák és segíthessenek másokon is!
Tisztelettel : D.Imréné”