A POLARIS itt felsorolt felhasználóinak a többségét a Facebook közösségi oldalon is megtalálhatja, ahol kapcsolatba is léphet velük.

Anton Rizman, Ljubljana – Emona

Tisztelt Dr Dino Tomić Úr!

Áldja meg az Isten Önt és a POLARIS-t! Két hete használom, és már jelentősen csökkentek a prosztatanagyobbodás tünetei.

A legjobbakat kívánom!

Ljubica Krna, Erdővég

Három évig gyötört nyilaló fájdalom a fejtetőtől 2 centiméterrel balra. Minden létező kivizsgáláson átestem, semmit nem állapítottak meg, az orvosságok pedig alig hatottak. 2-3 percig használtam a POLARIS korongot az adott helyen. A fájdalom teljesen megszűnt!

Üdvözlöm és nagyon szépen köszönöm!

Javorka Radović, Belgrád

Tisztelt dr Tomić! Végtelenül hálás vagyok Önnek, hogy a POLARIS segítségével megszabadultam az ízületi fájdalmaktól!

Svetlana Kokotović, Šabac

Majdnem egy éve használom az Ön korongját, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Gyakran voltak húgyhólyaggyulladással járó gondjaim, de amióta használom a POLARIS-t, azóta nem. Köszönöm, hogy megmentett a több éve tartó kínoktól!

Jasna Radanović, Linz

Tisztelt dr Tomić! A pajzsmirigyem kezelése kapcsán jelentkezek. A POLARIS korongnak köszönve az orvosom 125 –ről 100 milligrammra csökkentette az orvosságadagot. Ez óriási siker! Folytatom a POLARIS-os kezelést!

Üdvözölöm Linzből!

Darinka Viher, Szlovénia

Nagyon szépen köszönöm dr Tomić! A POLARIS-nál semmi sem jobb! El kell mondanom, hogy két hónap használat után sikerült rendezni az inkontinenciás zavaraimat.

Szép napot kívánok!

Snežana Korlin, Zágráb

Tisztelt dr. Dino Tomić! Az ön POLARIS korongjának köszönve, fél év alatt, 30-ról 3-ra csökkent a TSH-értékem. Hálás vagyok az eszközért, hibátlanul működik! Köszönöm!

Emina Dujmović, Toronto, Kanada

Kedves doktor Úr! Mikor jön ismét Torontóba? Nem szeretném ismét elszalasztani az alkalmat, hogy megismerjem. A POLARIS korongot az egész családom használja. El kell mondanom, hogy varázsereje van! Üdvözlöm!

Jan Erik Sigdell, Stockholm, Svédország

A korongot a feleségem vásárolta meg, nekem kételyeim voltak vele kapcsolatban. Szívritmus zavaraim voltak, néhány nappal később pedig elektrokardioverzióra kellett volna mennem a kezelőorvosomhoz. A feleségem az ötödik csakrámra helyezte a korongot, a ritmuszavar pedig megszűnt. Ő is jobban alszik, amióta a párnája mellé helyezi a POLARIS-t. Tovább fogunk vele kísérletezni.

Köszönöm!